Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Det lÄnga loppet" by Jeff Kinney ~ Book PDF Kindle ePub Free

Det lÄnga loppet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Det lĂ„nga loppet
  • Author : Jeff Kinney
  • Release Date : January 01, 2014
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 34267 KB

Description

LĂ€sarna Ă€lskar Greg och hans dagbok ... förlĂ„t, "loggbok". I den nionde dagboken avslöjar han den osminkade sanningen om familjens bilsemester, den som skulle bli sĂ„ rolig och mysig för dem alla. Det Ă€r inte för inte som bokserien "Dagbok för alla mina fans" Ă€r en megasuccĂ© i Sverige och resten av vĂ€rlden.

Att hoppa in i bilen och bara dra ivĂ€g lĂ€ngs vĂ€garna pĂ„ semester lĂ„ter som ett hĂ€grande Ă€ventyr för de flesta. Det vill sĂ€ga om man inte ingĂ„r i familjen Heffley ... Resan hinner knappt börja innan problemen tornar upp sig - det ovĂ€lkomna besöket av vilda fiskmĂ„sar i bilen Ă€r bara en av alla tĂ„lamodsprövande situationer som dyker upp lĂ€ngs vĂ€gen. Men Ă€ven den vĂ€rsta mardröm kan förvandlas till ett spĂ€nnande Ă€ventyr, och denna resa blir ett Ă€ventyr som Greg och hans familj sent ska glömma.

Böckerna prisas brett för sin trÀffsÀkra humor och sÀrskilt för sin förmÄga att fÄnga in motvilliga unga lÀsare och göra dem till ivriga sÄdana. Kul och spÀnnande form dÀr serieteckningar och text tillsammans berÀttar en historia.

"En av de mest framgĂ„ngsrika barnboksserier som nĂ„gonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klĂ€ttrat pĂ„ topplistorna och hittills har det internationellt tryckts sammanlagt mer Ă€n 150 miljoner exemplar! Det finns Ă€ven tre spelfilmer som bygger pĂ„ de tre första böckerna i serien.


PDF Books "Det lÄnga loppet" Online ePub Kindle